Jiří Krampol prozřel? Nebývale upřímná slova o nedávné hospitalizaci!

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2022 10:45

Dobře to dopadlo, ale Jiří Krampol nebude na poslední týdny roku 2021 vzpomínat v dobrém. Strávil je totiž v jedné z pražských nemocnic a možná až zpětně si uvědomil, jak vážné to s ním bylo.

U Jiřího Krampola se v prosinci objevilo souběžně více zdravotních problémů, které vyžadovaly hospitalizaci. Známého baviče postihl zápal plic, k němuž se připojily potíže se srdcem. Dokonce byl i na jednotce intenzivní péče.

Až po propuštění si herec pořádně uvědomil, jak vážné to s ním bylo. "Už jsem se loučil se životem, nevěděl jsem o sobě. Jak jsem se dusil, ztrácel jsem vědomí, pár dní si tak ani nepamatuju," řekl dle webu CNN Prima News pro deník Blesk.

Hlavou mu prý dokonce proběhl celý život. Nezbývá mu tak než souhlasit se slovy manažera, který prohlásil, že ho lékaři a zdravotníci sundávali hrobníkovi z lopaty.

Třiaosmdesátiletý Krampol se zkrátka bude muset v novém kalendářním roce více šetřit, ačkoliv každý dosud chápal, že hodně práce si bere i kvůli tomu, aby po tragédii s jeho ženou přišel na jiné myšlenky.

Témata: Jiří Krampol