Ilona Csáková prožila dny hrůzy: Bála se, že přijde o syna!

Ilona Csáková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2018 9:41

Zpěvačka Ilona Csáková (47 řeší velké dilema. Ráda by měla třetí dítě – po dvou chlapcích by konečně ráda vysněnou dceru. Jenže si není jistá, jestli by to její tělo vůbec zvládlo. Už v minulosti totiž měla nebezpeční komplikace!

Předchozí dva porody Ilony Csákové byly předčasné a velmi náročné. Velký strach měla především o druhého syna Dominika (5). Bála, že vůbec nepřežije.

Není proto divu, že teď vše pečlivě rozmýšlí. Na druhou stranu ale Ilona Csáková odjakživa snila o tom, že bude mít dceru Julinku. Osud tomu nicméně chtěl jinak a tak má dnes dva syny - Daniela (8) a Dominika (5).

„Ráda bych ještě jedno dítko, jen nevím, jestli by to rádo i moje tělo. Jsem zodpovědná jak nikdy, a tak jsem šťastná za dva zdravé kluky, i když jsem neměla ideální těhotenství. A předčasné porody mě taky v tomto věku odrazují,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro magazín Téma.

Zavzpomínala také na to, jaké problémy a obavy měla při posledním porodu. „Dominik musel být deset dnů po porodu v inkubátoru, byly to ty nejhrůznější dny, co jsem kdy zažila. Bála jsem se, že o něho přijdeme," svěřila se.

Témata: Ilona Csáková děti