Proč se Monika Bagárová a Makhmud Muradov rozešli? Objevil se nový důvod!

Monika Bagárová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2022 9:03 | Aktualizováno: 3. ledna 2022 22:07

Přestože si s Monikou v Česku založil rodinu, zařídili si spolu dům a před půldruhým rokem se jim narodila dcera, nakonec dal MMA zápasník Makhmud Muradov přednost své rodné zemi. Proč se ale vrátil do Uzbekistánu a se zpěvačkou se rozešel?

Spekulovalo se o tom, že ve hře je někdo třetí a že zápasník jednoduše odletěl za jinou ženou. Jak se ale ukazuje, zřejmě to budou opravdu pouze spekulace.

Slovenský server pluska.sk uvádí, že Makhmud byl jako profesionální sportovec dost vytížený na to, aby stíhal kromě sportovní kariéry plnohodnotný rodinný život. Navíc později přišly rodinné problémy v dalekém Uzbekistánu, kam se stále častěji vracel.

"Jednou to měly být zdravotní problémy otce, jindy problémy s podnikáním... A Monika tak zůstávala na dceru a všechny povinnosti či radosti sama," píše server s tím, že zápasník možná zamíří i do politiky.

Makhmud se totiž měl začít stýkat v Uzbekistánu s politickými špičkami,  včetně syna prezidenta, a není vyloučeno, že zamíří do politiky. Ta by se ale z Česka dělala opravdu špatně.

Sám zápasník tvrdí, že v Uzbekistánu žádnou milenku ani partnerku nemá, a dokonce ani další dítě. Popřel také to, že by rozchod byla jen jeho vina.

Témata: Monika Bagárová