Bára Munzarová: Hvězda Ordinace měla nakročeno i na cenu Thálie!

Munzarová, Bára 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

27. prosince 2021 20:59

Herečka Barbora Munzarová, která se narodila 28. prosince 1971, se prosadila zejména v televizních seriálech. Coby lékařce Pavle Barnové ji v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 fandily miliony lidí.

Dcera slavných rodičů Jany Hlaváčové a Luďka Munzara je divákům známá i ze seriálů Místo nahoře či Pojišťovna štěstí. Byla také nominována na Cenu Thálie, hrála i v řadě filmů, naposledy v dramatu Kančí les (2019).

Po studiu herectví na DAMU nastoupila do plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla (1994 až 1999), kde začínala i její matka. Za roli Ády v hudební retrokomedii Antonína Procházky Holka nebo kluk byla v roce 1998 nominována na Cenu Thálie. Poté odešla do pražského Divadla na Vinohradech, kde se mimo jiné seznámila se svým bývalým manželem hercem Jiřím Dvořákem. Mají spolu dceru Aničku.

Munzarová také vystupuje s divadelním spolkem Frída. Hraje zde po boku svého partnera Martina Trnavského, s nímž se seznámila při natáčení divácky oblíbeného televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Vzdali se v roce 2018.

Témata: Bára Munzarová