Monika Bagárová a rozchod: Stojí za ním jiná žena?

Monika Bagárová ukázala rodinu. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. prosince 2021 13:38

Monika Bagárová oznámila na sociální síti konec vztahu s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Následně se ke svému partnerovi ještě vrátila v myšlenkách na sociální síti. Co se mezi oběma stalo?

"S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života. Chtěla bych moc poprosit média o respektování našeho soukromí. Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc, než láska a rodina," napsala.

"Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to, se dát dohromady a proto jsem se rozhodla, že se teď na chvíli vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smysl mého života. Věřím, že na nás budete myslet a že mi to odpustíte," dodala na Instagramu.

Co přesně ae za krachem vztahu stálo? Podle spekulací možná jiná žena! Muradov podle webu extra.cz tráví čas v Uzbekistánu, kde podniká, ale také tam má údajně druhou rodinu. "Že tam má jinou a nějaké důkazy toho, to byla poslední kapka," cituje server zdroj z blízkého okolí páru.

Témata: Monika Bagárová