Řepka prohrál soud a musi na veřejně prospěšné práce! Pak se pustil do Erbové a romů!

Tomáš Řepka 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. května 2018 11:54 | Aktualizováno: 12. května 2018 21:09

Bývalý hvězdný fotbalista Tomáš Řepka má vrásky na čele. Ve čtvrtek totiž prohrál soud se svou ex Vlaďkou Erbovou. Někdejší sparťanská modla bude muset odpracovat 180 hodin veřejných prací a zaplatit peníze, které dluží za neplacení výživného na syna Marcuse.

Bývalý fotbalista uzavřel na konci roku 2015 s Erbovou dohodu, že bude na syna Marcuse přispívat měsíčně 15 tisíc. Jenže na dohodu velmi brzy zapomněl a neplnil ji. Modelce poslal do loňska jen pár tisícovek a jeho dluh tak nabobtnal na astronomických 219 tisíc korun.

Řepka se proti původnímu rozsudku odvolal a argumentoval tím, že na tom není momentálně finančně nejlépe a má dvě děti z prvního manželství, na které platí 50 tisíc korun.

Další vyživovací zátěž už by prý určitě neutáhl. Fotbalista také tvrdil, že má na trhu práce malé uplatnění. Brněnský Krajský soud ale jeho námitky nevyslyšel a odvolání mu zamítl. Řepka tak musel zkousnout soudní porážku. „Respektuji rozhodnutí soudu,“ přiznal.

Nicméně to mu nebránilo, aby nedal slovní šťouchanec své bývalé. „Čeho nejvíce lituji, je to, že mám dítě s někým, kdo nezapře své romské předky,“ uvedla bývalá sparťanská hvězda.

Svým rýpancem do původu modelky tak připomněl dobu, kdy ještě byli pár a spousta fanoušků si ho dobírala tím, že je Erbová romského původu. Řepka se ji ovšem tehdy zastával, jak se zdá, teď se chová stejně jako kdysi fotbalový ultras.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová výživné alimenty soudy