Monika Marešová do toho práskla! Jde po stopách Jennifer Aniston a sklízí kritiku!

Monika Marešová (dříve Koblížková) 11

Autor: Lelková, stars24.cz

15. května 2018 16:14

Manželka Leoše Mareše (42) Monika Koblížková (36) je novou tváří balené vody Smartwater. Toto jméno nese, protože vzniká proměnou minerální vody na páru, má tak být obohacena o více minerálů. Globální ambasadorskou této značky je americká herečka Jennifer Aniston, ale i tak to podle reakcí veřejnosti žádný zázrak nebude.

Odsuzována je tato voda hlavně z ekologického hlediska, což je protiklad toho, co má splňovat. I přes to, že Monika Marešová Koblížková vypadá na reprezentativních fotografiích půvabně, lidé produkt zavrhli.

I když se má jednat o prémiovou vodu, lidé se bouří, že je zbytečná a neekologická, a tak si nezaslouží ani název „chytrá voda.“ V diskuzi napsal jeden z odpudivců: „Další voda zbytečně zabalená do plastu. Ať začnou chlastat lidi vodu z kohoutku, tohle je fakt nesmysl.“

„Ekologický průšvih říznutý lidskou blbostí. Gratuluji k dalšímu nesmyslu,“ napsal Jirka K. Pravděpodobně nikdo nečekal takové pohoršení ze strany zákazníků a Monika si spíš tímto krokem uškodila a radost zeleným aktivistům určitě neudělala.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková) Leoš Mareš Voda reklama