Monika Bagárová: Vánoce bez partnera! Fanoušci mu dali pořádně za uši!

Monika Bagárová s dcerou o Vánocích. Fanouškům však na fotce někdo chybí. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2021 11:41

Monika Bagárová to s fanoušky nemá lehké, ačkoliv za to vlastně nemůže. Lidé jí totiž často připomínají neustálou absenci jejího partnera Makhmuda Muradova. Zápasník chybí i o Vánocích, takže reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Sympatická zpěvačka zveřejnila na instagramu dvojici vánočně laděných příspěvků, v jednom chtěla fanouškům popřát. "Lásku, zdraví a Boží požehnání Vám všem přeji z celého srdce," napsala.

V druhém pak prozradila, že volné chvilky tráví třeba sledováním Pretty Woman. "Děda vaří a babička hlídá Ruminku, vypadá to, že mám konečně chvíli pro sebe," svěřila se. Právě v této větě lidem chyběla zmínka o jejím partnerovi.

"Těch chvilek pro sebe byste mohla mít i víc, kdyby se tatínek staral víc o rodinu než o svoji kariéru... ale máte můj obdiv. Tohle by ustál málokdo," stojí třeba v jednom z komentářů.

V diskuzi se opakovaně objevovaly dotazy na to, kde Makhmud je. Někteří lidé dokonce Bagárovou vyzvali, aby si našla někoho jiného. Porotkyně a někdejší účastnice SuperStar všechny komentáře přešla mlčením.

Témata: Monika Bagárová