Gelemová hrozí Slováčkovi policií: Lži, nevěry a strach!

Lucie Gelemová a Felix Slováček. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2021 10:01

Roky se k sobě měli, ale v posledních dnech si nic nedarují. Lucie Gelemová a Felix Slováček už nejsou ani přáteli. Výtvarnice to dala jasně najevo ve svém víkendovém prohlášení.

Gelemová se k dění v posledních dnech vyjádřila na instagramu. Na úvod poznamenala, že ji mrzí, jak se vše vyvinulo, protože měla Slováčka ráda a vážila si ho. 

"Možná je mé stanovisko napsané ostře, ovšem v té situaci a vyhrocených okamžicích, kterým jsem byla a stále jsem vystavována, jsem byla nucena reagovat a bránit se," konstatovala.

Expartnerka známého hudebníka, který je jinak právoplatným manželem Dády Patrasové, se prý potřebuje ze všeho vzpamatovat. "Především z toho, jak se Felix po těch dlouhých letech partnerského vztahu ke mně proměnil," dodala.

Gelemová: Felix mi byl nevěrný! Poslední dny mám strach!

Samotné prohlášení začala konstatováním, že jí Slováček sedm let lhal a sliboval hory doly. "Byl mi neustále nevěrný. Chodil od jedné k druhé a ještě se tím chlubil a někteří ho měli za hrdinu," uvedla s tím, že ona mu byla věrná, zároveň ho ale ve vztahu nedržela násilím. 

Výtvarnice se také pozastavila nad tím, že nikomu nevadilo, že se takhle chová ženatý muž. "Byl to on, kdo podváděl svou ženu i mě," prohlásila. Rovněž připomněla, že to ona v květnu iniciovala ukončení jejich "toxického" vztahu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Slováček podle ní nemá žádné právo jí nadávat, vyhrožovat a mediálně očerňovat. "Nic zlého jsem mu neudělala. Naopak. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval," napsala.

Gelemová na závěr dodala, že pokud bude takové jednání pokračovat, nebude váhat a kontaktuje policii.

Témata: Lucie Gelemová Felix Slováček