Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík posledním vystoupením uchvátili porotu StarDance!

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2021 20:50

Sobotní finále StarDance bylo plné překvapení. O jedno se postarali i Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, kteří předvedli tanec, který ale nebyl tak úplně tancem.

Ve třetím kole soutěže se páry pustily do freestylu. Jan Cina a Adriana Mašková zatančili rytmický tanec, který roztleskal publikum. Porotce Jan Tománek ocenil disko nádech tance a blyštivé obleky, Tatiana Drexler naopak podotkla, že se na tento styl hodí nejvíce, a souhrnně jim porotci udělili maximálních 40 bodů.

Freestyle Tomáše Vernera a Kristýny Coufalové se dočkal rozporuplných reakcí. Marek Eben i porotci podotkli, že tanec byl místy zmatečný a pár se na parketu občas hledal nebo nevěděl, jak dál. Porota proto především ocenila, že jej vůbec dotancovali, a udělila za něj 34 bodů.

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík porotu naopak uchvátili. Předvedli velmi netradiční baletní příběhový freestyle, který podle Richarda Genzera neměl s baletem moc společného, přesto ale sklidil ovace. Podle porotců pár předvedl impozantní podívanou, kterou ocenili 40 body.

Na třetím místě se umístil pár ve složení Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. Druhé místo obsadili Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík a králem a královnou parketu se stali Jan Cina a Adriana Mašková.

Témata: Marek Dědík Martina Viktorie Kopecká StarDance