StarDance 2021: Tomáš Verner byl nemilým překvapením večera!

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2021 13:26 | Aktualizováno: 20. prosince 2021 22:12

StarDance je za námi a Česko už zná vítěze letošní řady. Velkým překvapením ale byl propad krasobruslaře Tomáše Vernera. Ten totiž skončil až na třetím místě!

Ve finále StarDance přitom bookmakeři věřili právě nejvíce krasobruslaři Tomáši Vernerovi (1,45:1 - 1,53:1). Mezi sázejícími naopak vedl herec Jan Cina (3,5:1 - 4:1) a oba tábory se shodly na tom, že triumf farářky Martiny Viktorie Kopecké by byl překvapením (5,5:1). 

Diváci ale nakonec kartami zamíchali úplně jinak a Vernera poslali domů s bronzovou příčkou. To nikdo nečekal, a už vůbec ne po výkonu, který v sobotu předvedli.

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová předvedli tango, které se setkalo s chválou. Porotce Zdeněk Chlopčík dokonce zmínil, že by takový tanec měl šanci i na tanečních soutěžích, a tento pár si odnesl maximální počet bodů.

Zatančili také rumbu a i tento výkon se u porotců setkal s pochvalným přijetím, zejména za lehkost pohybu, emoce a precizní pohyby. Ocenili jej 39 body.

Nevyvedl se jim pouze freestyle, který se dočkal rozporuplných reakcí. Marek Eben i porotci podotkli, že tanec byl místy zmatečný a pár se na parketu občas hledal nebo nevěděl, jak dál. Porota proto především ocenila, že jej vůbec dotancovali, a udělila za něj 34 bodů.

Témata: StarDance Tomáš Verner