Herce Miroslava Vladyku okradli! Přišel o svého kámoše a zlodějům nabízí neuvěřitelnou odměnu!

Vladyka, Miroslav (herec) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. května 2018 11:48 | Aktualizováno: 11. května 2018 18:42

K herci Miroslavu Vladykovi neodmyslitelně patří jeho staré jízdní kolo. Tedy patřilo – až donedávna. Kolo mu totiž někdo před několika dny ukradl. Ale známý herec se jej nechce jen tak vzdát!

Vladyka si na sociálních sítích postěžoval, že mu jeho milované kolo někdo ukradl. „Tohle kolo mi včera šlohli v Čáslavské ulici. Je starý 28 let a je hnusný a špinavý. Blatník je přivázanej šňůrkou na prádlo, barvy jsou vybledlý a to kolo má cenu tak 200 Kč. Ale je to můj starej kámoš, tak všechny prosím když vám ho někdo bude chtít prodat, kupte ho a já ho koupím od vás,“ žádá teď herec.Lidé se mu prý mohou ozvat ta mail mivl@volny.cz.

Prozradil také, že v používání sociálních sítí není příliš zběhlý. „Ještě jsem zapomněl napsat, že se jedná o kolo Scott (boulder). A taky všem moc dekuju za podporu. Já s tím instagramem neumím zacházet, tak se nezlobte, jestli dělám něco špatně. Dnes na něm "pracuju" poprvé,“ svěřil se.

Vladykovi se rozhodl pomoci i moderátor Patrik Hezucký. „Dnes někdo šlohnul mému kamarádovi, Herci Mirkovi Vladykovi, kolo. Stalo se to v Čáslavské ulici. Kdo kolo najde nebo vrátí, tomu Míra zaplatí a společně se opijou,“ vzkázal do světa Hezucký.

Jeho gesto Vlayku dojalo. „Ahoj kamaráde, moc ti děkuju, žes takhle zareagoval na moji prosbu,“ vzkázal mu Vladyka. Ráno mu prý navíc Hezucký s Leošem Marešem volali z rádia Evropa 2. „Taky díky za to ranní zavolání, že to mohl jít takhle do světa Takže děkuju i Leošovi a Evropě 2. Kdyby se to kolo nenašlo, jako že najde, tak mám alespoň radost, že jsou na světě bezva lidi,“ pochvaluje si už teď Vladyka.

Témata: Miroslav Vladyka krádeže Patrik Hezucký