Karel Gott se vrací ke svým fanouškům. Tentokrát v netradičním seriálu!

Karel Gott s obalem své knihy 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

18. prosince 2021 18:48

Po knize Gott-Československý příběh přichází hudební publicista Pavel Klusák s audioseriálem Gotťák. Autor chce Karla Gotta představit bez fám i tradovaných legend a předložit skutečný obraz největší hvězdy českého showbyznysu jako silný příběh mimořádné hudební kariéry s mezinárodním přesahem.

Pro posluchače bude Gotťák volně dostupný na www.audionaut.cz a na platformách Spotify, Apple a Google a dalších. Následující díly vyjdou postupně na Vánoce 24. prosince, na Silvestra 31. prosince a dále vždy v pátek do 4. února.

Klusák se snaží zaměřit především na fakta. Vychází přitom z doložitelných Gottových skutků, hodnověrných dokumentů, audiovizuálních výstupů, hudebních nahrávek či ze svých vlastních rozhovorů s Gottem.

Zpěváka sleduje od doby, kdy hudbě propadl jako mladý elektromontér z ČKD až po jeho tvůrčí obavy spojené s pádem železné opony a zamýšlí se, jak by zpěvák reagoval na změny, které hudební průmysl čekají v nadcházejících letech.

Audionaut, divize filmové a televizní produkce Bionaut, počinem Gotťák navazuje na audioseriál Pohřešovaná režiséra Petra Hátleho a audioseriál Anatomie strachu.

Témata: Karel Gott