Michaela Kuklová: Dojemná vzpomínka na Pomejeho (†54)!

Michaela Kuklová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2021 14:20

Na Jiřího Pomejeho nevzpomíná jen poslední partnerka a matka jeho dcery Andrea, ale také jeho předchozí žena Michaela Kuklová. Zesnulému exmanželovi věnovala v pondělí obsáhlý příspěvek na sociální síti.

Kuklová jej zveřejnila u příležitosti nedožitých 57. narozenin herce. Probírala se totiž fotkami a rozhodla se o pár z nich podělit. Třeba první pořídila v Turecku, kde Pomeje ochutnával vše nám neznámé z místní kuchyně.

"Bylo mu z toho tak zle, že do konce pobytu byl na dietě. Zhubnul a moc se mi takhle líbil," přiznala jeho někdejší manželka, která se pochlubila třeba i fotkou z Thajska, kde to prý Pomeje miloval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

Kuklovou mrazí především z poslední, v pořadí sedmé fotografie. "Zleva: Karel Svoboda, Jirka, (ředitelka Planet Hollywood- doufám, že přeživší), Zdeněk Borovec a Ivetka Bartošová, když byla ještě v plné síle, kráse a netušila, že bude jednou Jirka jejím mužem," vyjmenovala. 

Sympatická herečka konstatovala, že není jednoduché se vyrovnat se ztrátami lidí, které znala. "Čím dál raději se vracím do vzpomínek a prožívám některé životní okamžiky znovu. Jsou to setiny vteřin, které mě přenesou, ale v ten moment tam jsem. Přítomně a živě. A někdy se vzápětí dostaví zvláštní stesk a bol, jak nám ten vyměřený čas rychle ubývá. A ty vzpomínky…dostavují se mi jen ty pěkné," napsala.

"Milá převeliká bando z poslední fotky, přeju tam nahoru parádní narozeninovou oslavu," vzkázala Kuklová na závěr.

Témata: Michaela Kuklová Jiří Pomeje