Daniel Landa prozradil, zdali je očkovaný! Co ho vyprovokovalo?

Daniel Landa na demonstraci proti opatřením. (10.1.2021) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2021 8:40

Už od loňského jara tak úplně neplatí, že Daniel Landa na sebe v první řadě upozorňuje jako zpěvák. Dost se totiž angažuje ve společenské diskuzi ohledně covidu-19. Nyní se mu to ale svým způsobem vymstilo.

Zpěvákům a hudebníkům přidělala pandemie hlavně starosti, během některých období totiž třeba nemohli koncertovat. Takový Daniel Landa na sebe přesto v uplynulých měsících dokázal opravdu výrazně upozornit.

Zpěvák totiž dával hlasitě najevo svůj nesouhlas s vládními opatřeními proti šíření koronaviru. Angažuje se i v otázce povinného očkování. Sám by rozhodnutí nechal na každém jednotlivci.

Daniel Landa poslední dobou není můj šálek kávy, ale poslechl jsem ho. pic.twitter.com/h2MedrQMNG

— Králík (@HedyKluk) December 14, 2021

V tomto týdnu se po sociálních sítích začaly šířit tzv. memes, jejichž prostřednictvím jako by Landa nabádal lidi k očkování. "Národ Tě potřebuje! Očkuj se i TY!" stojí například na jednom takovém obrázku.

Landa to zaznamenal a své příznivce ujistil, že rozhodně nejde o jeho autentické výroky. Dokonce v té souvislosti přiznal, jak to s očkováním má doopravdy.

"Tak jo, na tetanus, choleru, tyfus, meningokok a žloutenku nejhoršího typu jsem očkovanej. Ale nejsem tečkovanej," napsal na facebooku.

Témata: Daniel Landa