Anna Slováčková: Upřímná slova o stinné stránce Vánoc!

Anna Slováčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. prosince 2021 13:53

Většina lidí se o Vánocích raduje, ale najdou se i lidé, u kterých sváteční atmosféra vyvolává opačné pocity. Právě na ně si vzpomněla Anička Slováčková, když promluvila o stinné stránce Vánoc.

Blíží se Vánoce, svátky klidu a míru, jak se jim říká. U každého ale klid a mír nezavládne. Právě na to chtěla upozornit ve svém příspěvku Anička Slováčková. "Někdy prostě věci nejdou podle plánu. Mám pocit, že speciálně ke konci roku se musí všechno kazit a vyvíjet jinak, než chceme," poznamenala.

"Padají nám zvláštní klacky pod nohy a já si vždycky říkám - je to zkouška? Děje se toho tolik najednou, protože si to chce karma uzavřít v tom daném roce? Anebo to chceme podvědomě uzavírat my a tak si přitahujeme ty negativní scénáře?" ptala se dcera slavných rodičů.

Podle herečky a zpěvačky nejsou Vánoce jen obdobím zázraků a veselí. "Je to i období, kdy se lidé můžou cítit víc osamělí, smutní. Můžou silněji prožívat deprese apod.," konstatovala.

Podle Slováčkové se lidé nesmí bát si říct o pomoc. "Není to ostuda, neříká to o vás, že jste slabí. Naopak! Sebrat odvahu a říct si o pomoc, to chce velký koule!" dodala. 

Témata: Anna Slováčková