SuperStar ho proslavila: Petr Bende ruší koncerty! Důvod nepřekvapí

Petr Bende.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2021 8:39

Koronavirová epidemie ovlivnila podnikání už v řadě odvětví, hudební průmysl není výjimkou. Na vlastní kůži to nyní poznává Petr Bende, kterého si lidé mohou pamatovat ze SuperStar.

Petr Bende patří k těm, kteří svého umístění v SuperStar - mimochodem, byl stříbrný - dokázali využít jako odrazového můstku k další kariéře. Jeho hudebním počinům ale v těchto dnech udělalo něco čáru přes rozpočet.

Vzhledem k epidemické situaci asi nikoho nepřekvapí, že si jej našel koronavirus. "Tak máme naše turné, zdá se vyřešeno, neb i na mě došlo a budu muset být nějaký čas pozitivní, ale pouze v domácím prostředí," oznámil na instagramu.

"Jsem, v rámci možností, v pořádku a jak se dám trochu dohromady, tak se těšte na živé koncerty z obýváku," vzkázal zpěvák fanouškům.

Oproti mnohým kolegům chtěl přitom dát ještě šanci vystoupením před diváky a zachránit tak každoroční turné. "V tuto chvíli ale opravdu chybí ještě prodej dost vstupenek na to, aby se koncerty mohly zrealizovat, a také již na některé, kvůli zdraví a domácí izolaci, bohužel nemohu," dodal.

Témata: Petr Bende