Tereza Černochová: Jedna věc je po jejím konci jasná! Zápis do historie nebude!

Tereza Černochová a Dominik Vodička.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. prosince 2021 8:36

I Tereza Černochová pomáhala živit šanci na zápis do historie StarDance. Po jejím sobotním vyřazení je jasné, že k němu nedojde. Zbývající páry už to nemají šanci nijak ovlivnit.

Tereza Černochová nejspíš překvapila sebe sama i televizní diváky svým velice úspěšným působením ve StarDance. V soutěži rozhodně nepatřila k favoritům, přesto se dostala mezi nejlepší čtyři a porazila například pohybově nadanou tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou.

Jedna věc je každopádně po jejím vyřazení jasná. Zpěvačka tvořila pár s Dominikem Vodičkou, který tak přišel o šanci na obhajobu triumfu. Před dvěma lety exceloval v předchozí řadě po boku herečky Veroniky Khek Kubařové.

Obhájit vítězství se za uplynulých deset řad zatím žádnému z profesionálních tanečníků nepodařilo. Při svých dvou po sobě jdoucích účastech ale dvakrát zvítězil Jan Onder, a to v letech 2008 a 2012.

V soutěži však ještě zůstává jedna tanečnice, která zná pocit vítězství ve StarDance. Kristýna Coufalová, taneční partnerka Tomáše Vernera, zvítězila v historicky první řadě v roce 2006.

Témata: Tereza Černochová