Simona Krainová udeřila: Je tohle normální? Tvrdí nám, že děti mohou do školy, ale...

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. prosince 2021 10:44

S mnoha oblastmi lidské činnosti zahýbala probíhající koronavirová pandemie a věci se stále nevracejí do normálu. Simoně Krainové vadí aktuálně nastavená pravidla ve školství, kdy se o vzdělávání dětí musí často starat sama.

Simoně Krainové po více než roce a půl trvání epidemie už dochází trpělivost s jednou věcí, a to konkrétně jak v této prapodivné době funguje tuzemské školství.

Ve videu na instagramu se s fanoušky podělila o vlastní zkušenost. "Sice nám tvrdí, že naše děti můžou chodit do školy a učit se, ale naše děti jsou neustále v karanténě," podotkla.

"Stačí, když přijdou ráno do školy a dva žáci jsou pozitivně testovaní na covid, tak celá třída jde na týden do karantény. A jelikož těch dětí je opravdu hodně, tak každé pondělí jsou tam minimálně dvě děti pozitivně testované, takže my jsme pořád v karanténě," vysvětlila modelka.

Rodičů z řad fanoušků se proto zeptala, jak to zvládají. Sama připustila, že jejím dětem to moc děje nejde, protože nechtějí být doma. "Přijde vám to normální? Protože mě to přijde úplně na palici. Doufám, že se nezblázníme," uzavřela svůj vzkaz.

Krainovou tedy nejspíš nepotěší ani aktuální návrh, že by se mohly protáhnout vánoční prázdniny. Děti by totiž měla na krku stoprocentně. 

Témata: Simona Krainová