StarDance sotva skončila a přišla špatná zpráva: U soutěžící se potvrdil covid!

Mezi tanečními partnery celebrit nechybí Lenka Nora Návorková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2021 10:30

StarDance v sobotu pomohla dobré věci, tanečníci pomohli získat přes 20 milionů korun pro Centrum Paraple. Jenže sotva skončil přenos, vyšla najevo špatná zpráva. U jedné z účastnic se potvrdil covid-19.

Lenka Nora Návorková, taneční partnerka Miraie Navrátila, naštěstí včera s nikým nepřišla do styku. Na parketu totiž chyběla, po boku zpěváka ji nahradila Tereza Prucková. Moderátor Marek Eben ještě v úvodu přenosu její absenci vysvětloval bolestmi zad.

Sympatická blondýnka si nakonec musela připustit, že šlo o projevy nákazy. "Začalo to jako fyzický problém, bolavá hnutá záda. Na to jsem zvyklá, nebylo to poprvé. Dnes se ale situace zhoršila a k bolesti zad se přidaly další potíže," uvedla na instagramu.

Tanečnice si tedy preventivně zašla na test. "Bohužel mi vyšel pozitivní. Ta zpráva ke mně dorazila paradoxně při sledování a fandění při benefici," svěřila se.

Její absence ve StarDance se tak protáhne minimálně ještě na násleudjící kolo. "Moc mě mrzí, ale ani další sobotu si bohužel nezatančím a budu moc ráda, když se ze všeho brzy dostanu a budu moci co nejdříve skočit na taneční parket," konstatovala.

Pruckové a svému tanečnímu partnerovi bude alespoň fandit. "Jsem si jistá, že Terka bude Miraiovi oporou a on ji bude na slovo poslouchat," dodala Návorková.

Ve včerejším díle opět chyběl kvůli covidu porotce Zdeněk Chlopčík, který by se snad měl za týden vrátit ke známkování tanečních párů.

Témata: Lenka Nora Návorková (tanečnice) StarDance