Miroslav Etzler v nemocnici: Bratr Tomáš již dříve pobouřil slovy o neočkovaných!

Miroslav Etzler skončil s covidem na kyslíku. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2021 9:50 | Aktualizováno: 28. listopadu 2021 22:05

Neočkovaný Miroslav Etzler skončil v tomto týdnu kvůli covidu-19 na kyslíku v nemocnici v České Lípě a na vakcinaci již změnil názor. Jeho bratr si utřídil myšlenky už dávno a některými svými vyjádřeními dost šokoval.

Není pochyb o tom, že Etzlerovi jsou úspěšná sourozenecká dvojice. Zatímco Miroslav se prosadil jako herec, Tomáš jako novinář udělal díru do světa, a to doslova. V zahraničí totiž pracoval i pro slavnou zpravodajskou televizi CNN.

Na twitteru, kde je velice aktivní, se v říjnu ostře opřel do lidí, kteří si nenechali aplikovat vakcínu. Možná ani netušil, že mezi ně patří jeho bratr. "Neočkovaní neumírají dostatečně rychle," stojí ve výroku, který řadu lidí pobouřil.

Neočkovaní neumírají dostatečně rychle.

— Tomas Etzler (@tvtomas) October 23, 2021

Nyní už se v diskuzích s uživateli zmíněné sociální sítě do bratra nepřímo navezl. "Já si zase myslím, že lidé, celoživotní astmatici, by se měli nechat v šestapadesáti očkovat a neměli by být bezohlednými sobci, zejména, když jsou otcové malého kluka," napsal.

Zároveň ale trpělivě děkoval všem, kdo Miroslavovi přáli brzké uzdravení. Známý herec ostatně už přehodnotil svůj přístup, když z nemocničního lůžka apeluje na lidi, aby se očkovali proti covidu-19.

Témata: Miroslav Etzler