MasterChef 2021: Besky prozradila, kdo z porotců ji pomohl nejvíce!

Besky

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. listopadu 2021 9:27

Další ročník soutěže MasterChef Česko skončil a vítězkou se stala Besky, která se na sociální síti svěřila se svými pocity. Prozradila také, kterému porotci je nejvíce vděčná.

Besky na Instagramu poděkovala svým fanouškům a dodala, že i díky nim svou výhru v soutěži prožívá naplno. Poděkovala i jednomu z porotců, Radku Kašpárkovi, který ji podle jejích slov mnoho naučil.

"On je pro mě příklad houževnatosti a úspěchu, a proto děkuji, že jsem se od něj mohla něco přiučit," napsala. Poděkovala ale i zbylým 15 kuchařům, s nimiž se v průběhu soutěže utkala.

Jedno velké poděkování nakonec poslala i rodině, konkrétně své mámě. "Děkuji za tu celoživotní podporu, kterou mi dáváš, doufám, že tě nikdy nezklamu a vždy budu u tebe stát, tak jako ty u mně," napsala vítězka.

MasterChef Česko je česká verze britského pořadu MasterChef, která běží na našich obrazovkách od roku 2015. V roce 2012 jí předcházela česko-slovenská verze soutěže s názvem MasterChef.

Původní pořad patří britské televizní stanici BBC a poprvé se vysílal v roce 1990. Kromě klasické verze pořadu MasterChef pro amatérské kuchaře existují i MasterChef: The Professionals pro profesionální kuchaře či Celebrity MasterChef a MasterChef All-Stars pro známé osobnosti.

Tyto verze pořadu se v Česku nikdy nevysílaly, podobně jako dětské varianty pořadu. Ty se v zahraničí objevily pod názvy Junior MasterChef, kde mezi sebou soutěžily děti, a MasterChef Teens, který byl určen pro dospívající účastníky.

Témata: MasterChef