Nehoráznost? Na Nelu Slovákovou poslali inspekci!

Nela Slováková 10

Autor: Lelková, stars24.cz

8. května 2018 9:30

Nela Slováková (28) má na krku Českou obchodní inspekci. Někomu zřejmě pěkně leží v žaludku, a tak na její obchod Neonky, kde prodává plavky, byla poslána inspekce. Jde snad o nedodržování přikládání dokladu o zaplacení?

O tom že Nela ráda provokuje lechtivými fotkami všichni vědí, také se nebojí říct vše co má na srdci a podělit se s námi o tom na sociálních sítích. Nejvíce probírané téma teď je její podnikání. Spousta zákaznic ji obviňuje z podvodů a špatného zákaznického servisu.

Údajně dělá chybu s nepřikládáním účtenek a faktur k objednávkám, a proto se má dopouštět správního deliktu. „Tato obvinění nejsou pravdivá. Někdo na mě poslal ČOI, to ano, ale v mé provozovně nebyla nalezena jediná chyba. Mám zde vše, co je potřeba, a to, že nedáváme k objednávkám doklad o zaplacení, je také lež! Každá jedna zákaznice má doklad v elektronické podobě v e-mailu,“ prozradila deníku Extra.cz Dále objasnila obvinění ze špatného zákaznického servisu a nevrácení peněz. „To, že si holky nepřečtou otevírací dobu, za to já nemohu. Máme jasně napsáno, od kdy do kdy máme otevřeno. A že nevracíme peníze za objednávky, také není pravda, slečna se ozvala po roce od objednání a okamžitě, co se to prověří a bude chyba na naší straně, peníze jí vrátíme. Opravdu si myslíte, že potřebuji někoho tisícovku, abych si koupila triko? To fakt ne,“ konstatovala Nela Slováková.

Možná je to závist ostatních děvčat. Přeci jenom každá nemá luxusní auto, oblečení a bohatého partnera, ale všechen tenhle luxus, jak tvrdí Nela, nemá jen tak. Její „fanynky“ to už trochu přehnaly!

Témata: Nela Slováková Obchody