Slavíci dali zabrat i Konvičkové: Vulgarismy a slova o kyberšikaně!

Markéta Konvičková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2021 11:21

Český slavík umožnil lidem vyjádřit názor opravdu na spoustu věcí, zasahovala i lidová módní policie. Její obětí se stala zpěvačka Markéta Konvičková. Jak se s reakcemi popasovala?

I Markéta Konvičková byla přítomná kontroverzním událostem na předávání Slavíků, v souvislosti s ní se ale řeší něco jiného, a to konkrétně oděv, kterým se i pochlubila na instagramu, kde vyvolal vlnu reakcí.

Lidé outfit nejčastěji připodobňovali k županu, často zaznívalo, že výběr šatníku se zkrátka nepovedl. Sympatická blondýnka nesouhlasila, ji osobně zvolené oblečení bavilo. Bohužel, objevily se i vulgární reakce.

Na takové už se zpěvačka rozhodla zareagovat. "Každý má právo napsat svůj názor, to je naprosto v pořádku, ať je jaký je. Jen ta vulgarita už je trošku za hranou," napsala v diskuzi s fanoušky s tím, že vulgárně se vyjadřující osoby si na svém profilu nepřeje.

Konvičková připomněla, že ačkoliv je známou osobností, zároveň je obyčejným člověkem s běžnými problémy. "Chtěla jsem tím poukázat na to, že ne každý to může vnímat s nadsázkou, jako já a tahle už skoro kyberšikana může zamávat s mladými lidmi," konstatovala.

Letošní Slavík zkrátka vzbudil velké emoce, především se o to však postarali rapper Řezník a miliardář a mecenáš ankety Karel Janeček. 

Témata: Markéta Konvičková Český slavík