Michal David v šoku ze Slavíka: Janečka sepsul za nevkus, fanoušci ho nepochopili!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Přítomným zahrál například Michal David 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2021 11:11

Řadě hudebníkům nedá spát dění na pátečním předávání cen v rámci ankety Český slavík. Vyjádřil se také hitmaker Michal David. Některá slova se ale brzy obrátila proti němu.

Pro Michala Davida byl slavnostní večer velkým zklamáním a těžkým úpadkem. Především se opřel do osoby, které se o obnovení ankety zasadila, miliardáře Karla Janečka.

"Využil tuto oblíbenou anketu pouze ke svému promu na post prezidenta. Navíc jeho proslov v přímém TV přenosu o očkování a neočkovaní působil velmi nevkusně, vůbec se to na tuto událost nehodilo," konstatoval na sociální síti.

Vzhledem k obsahu Janečkova proslovu někteří lidé evidentně nepochopili, co tím chtěl David říci. V pondělí si tak musel vzít slovo ještě jednou.

"Nevím, jak jste dospěli k tomu, že řeším očkované a neočkované. Přátelé, to, kdo se chce či nechce naočkovat, je každého svobodná volba a věřte mi, že nikoho nenabádám k očkování," vysvětlil hitmaker.

Davidovi šlo prý zkrátka o princip, podle něj takový proslov do hudebního pořadu nepatří. 

Již v prvním příspěvku si navíc skladatel a zpěvák postěžoval na složitý způsob hlasování. "Mám dojem, že to byl bohužel poslední Český slavík," dodal.

Témata: Michal David Český slavík Karel Janeček