Tohle Bagárová nečekala. Řezník ji sestřelil jednou větou!

Řezník

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. listopadu 2021 13:38 | Aktualizováno: 22. listopadu 2021 22:01

Rapper Martin Pohl alias Řezník vyhrál na Českém slavíkovi cenu v kategorii hip hop & rap. Ve svém projevu si ale neodpustil kritiku úrovně české hudební scény, což nesla nelibě například zpěvačka Monika Bagárová. Teď se dočkala odpovědi.

Řezník na slavnostním večeru například prohlásil, že česká pop music je už roky na úplném dnu a vůbec nekopíruje zahraniční trendy. Podle svých slov se mu z ní dělá až fyzicky zle, a šikovní progresivní umělci vůbec nedostávají prostor.

Jeho slova se dotkla Moniky Bagárové, která se neudržela a při svém projevu Řezníka označila za shnilou a plesnivou osobu. Tomu je to ale úplně jedno. Prohlásil dokonce, že ani neví, kdo Bagárová je!

"Na Moniku Bagárovou se nezlobim, pořádně ani nevím, o koho jde," sestřelil zpěvačku. "Vlastně mě to dost pobavilo a baví mě i nenávistný komentáře od zhrzených posluchačů český popmusic - tetelím se blahem!" dodal na instagramu.

"Chodí mi stovky gratulací a pochval mojí "děkovný" řeči - bylo mi ctí prezentovat názor velký skupiny lidí, který to cítí stejně. Panáci z showbizu jsou teď uražený, ale možná je tahle léčba šokem posune správným směrem," napsal dále.

Témata: Český slavík Monika Bagárová Řezník (rapper)