StarDance opouští Andrea Sestini Hlaváčková! I dnešní přenos poznamenal covid

StarDance

Autor: Libor Novák, stars24.cz

20. listopadu 2021 20:20 | Aktualizováno: 20. listopadu 2021 22:05

I dnešní díl taneční soutěže StarDance ovlivnila pandemie covidu. Dočkali jsme se sice tradiční moderátorské dvojice s Terezou Kostkovou a Markem Ebenem, změny ale doznala porota i jeden taneční pár, který nakonec vypadl, a sice Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál, náhradník za bratra Michala. Páry dnes také poprvé tančily dvakrát. Přímý přenos jsme pro vás jako vždy sledovali živě.

Diváky v úvodu sobotního večera uvítala ustálená moderátorská dvojice tvořená Markem Ebenem a Terezou Kostkovou. V porotě už se ale tváře měnily. Dnes v ní zasedli Václav Kuneš, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer. Zdeněk Chlopčík se kvůli koronaviru zúčastnil nemohl.

Mírně se změnilo i složení tanečních párů. V soutěží nastoupili Andrea Sestini Hlaváčková, tanečníka Michala Necpála ale opět nahradil jeho bratr Jakub. Zbylé páry zůstaly v nezměněném složení Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Jan Cina a Adriana Mašková, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Tomáš Verner a Kristýna Coufalová a Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Soutěž už opustili Pavel Trávníček a Veronika Lálová, Simona Babčáková a Martin Prágr, Zdeněk Godla a Tereza Prucková a minulý týden Marika Šoposká a Robin Ondráček.

Jako první zatančili waltz Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Porotě se nelíbila například jejich charakteristika pohybu tance, a byť Tománek pochválil postavení těla, vadila mu strnulost. Přesto porotci ocenili eleganci, s jakou pár tanec předvedl, a udělili mu 26 bodů.

Dalším párem je Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří tančili slowfox. Drexler jej označila za velmi dobrý a od poroty si odnesli i jednu desítku. Celkem získali 35 bodů.

Jan Cina a Adriana Mašková zatančili jako další pár sambu. Genzer připomněl, že v minulém kole neobdrželi zrovna nejvyšší hodnocení, dnes ale byl nadšený. Nakonec jim porota udělila 34 bodů.

Poté se na tanečním parketu objevila Tereza Černochová a Dominik Vodička, kteří zatančili slowfox. Podle Tománka byla dnes skvělá a úžasná a ani v zahraničních verzích pořadu se podle něj tolik tanečnic neobjevuje. Jejich výkon nakonec ocenili 36 body a opět padla jedna desítka.

Andrea Sestini Hlaváčková v doprovodu Michala Necpála zatančila sambu. Tanec, který netradičně ohlásil Libor Bouček, byl podle Drexler výborný a podle Genzera skvělý. I zbylí dva porotci se netradičně vložili do hodnocení a tanec také pochválili, páru následně udělili 33 bodů.

Posledním párem prvního setu je Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková, kteří předvedou slowfox. Porota ocenila slušnou taneční techniku, přesto výkon nebyl bez chyb. Odnesli si proto 31 bodů.

Ve druhém setu se páry rozdělily do dvou skupin a poprvé v historii české verze soutěže zatančily charleston. Obě skupiny se dočkaly od poroty chvály, jmenovitě pak sklidil uznání Jan Cina, který byl spolu s Martinou Viktorií Kopeckou a Andreou Sestini Hlaváčkovou v první skupině. 

Souboj ale vyhráli Tereza Černochová, Tomáš Verner a Mirai Navrátil se svými tanečníky, kteří si tak připsali k dnešnímu hodnocení poroty jeden bonusový bod navíc. 

Šestý taneční večer nakonec opustil pár ve složení Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál. Příští sobotu proběhne přenos věnovaný Centru Paraple a vyřazovat se nebude.

Témata: StarDance