Už jsou v sobě! Do hádky Štikové s Koktovou se vložil tenista Štěpánek!

Monika Štiková 8

Autor: Lelková, stars24.cz

6. května 2018 17:10

Více než hodinová hádka mezi Ornellou Koktovou (25) a Monikou Štikovou (45) byla už trochu přes čáru. Došlo to až tak daleko, že na sebe vytasily všechnu špínu, co věděly. Monika na svou dcera práskla dokonce i to, že randila s tenistou Radkem Štěpánkem (39). Ten se z takové nařčení nemůže oklepat!

Hádka mezi matkou a dcerou překročila všechny hranice, během živého vysílání si vyčítaly navzájem podvádění svých manželů.„Chodila s Radkem Štěpánkem, pak tam byl i nějakej fotbalista,“ práskla na dceru Monika Štiková.

Ta se ohradila tak, že v době prý ještě s manželem Josefem Koktou nechodila, jenom se znali.„Dneska se s Radkem nestýkám, ale napsali jsme si třeba na Vánoce,“ vysvětlovala Ornella.Jenže úspěšný tenista Radek Štěpánek románek popírá.„Je to absolutní nesmysl a dál nemá cenu se v této žumpě pohybovat, protože takto může říci kdokoli cokoli o komkoli,“ vzkázal deníku Blesk přes svého mluvčího. Hádka byla tak ostrá že Ornella dokonce označila svou matku za čarodějnici.„Manžel o všem ví, nemám před ním žádné tajemství. Rozhodně to nebyla nevěra, jak se tu ta čarodějnice snaží tvrdit,“ vyjela na matku, která se nestačila divit.

„Ráda bych alespoň tímto způsobem oznámila, že tvrzení mé matky o vztazích včetně toho s Radkem Štěpánkem jsou vymyšlená. Radek to řekl velmi přesně, že se této žumpy nechce účastnit. Musím se k němu přidat, protože to, co matka předvedla, bylo za hranicí slušnosti!“ Ukončila veškeré pomluvy Koktová na svém facebookovém profilu. A tenista to jen okomentoval: „Jsem rád, že se žumpa zavřela.“

Témata: Ornella Koktová Josef Kokta Monika Štiková nevěra Radek Štěpánek