Hvězda Ordinace o boji s rakovinou! Prošla si peklem!

Jirešová, Ivana 5

Autor: Lelková, stars24.cz

6. května 2018 11:21

Ivana Jirešová (40) již v osmnácti letech onemocněla rakovinou děložního čípku! Až po tolik letech se konečně odvážila otevřeně promluvit o svém boji se zákeřnou chorobou. Ivana prozradila že tehdy musela podstoupit dokonce tři operace, aby se její nemoc vyléčila.

Od té doby chodí pravidelně každý rok na gynekologické vyšetření a nikdy neví, co jí doktoři řeknou. „Šla jsem hned na operaci, ale nebylo to v pořádku, tak jsem musela ještě dvakrát. Tehdy mě vůbec nenapadlo, že bych mohla umřít! Brala jsem to jako běžný zákrok a v podstatě mi to bylo jedno,“ svěřila se Jirešová deníku Aha!.

„Bylo to v době bouřlivé puberty, takže mi vlastně až dnes dochází, co jsem prodělala a čemu jsem díky lékařské prohlídce předešla. Od té doby chodím každý rok ke gynekologovi a je vše v pořádku,“ konstatovala barmanka z televizního seriálu. Už kvůli tomuhle problému, který prodělala před 22 lety se několikrát stala patronkou charitativních akcí podporujících onkologicky nemocné pacienty. Zapojila do projektu Daruj vlasy, jehož cílem je vyrábět paruky z pravých vlasů.

„Nyní všichni můžeme koupí výrobku na vlasy dopřát krásné kadeře i ženám, které o ně přišly,“ informovala nás Ivana. Z každého vybraného produktu jde deset korun na výrobu paruk. Po otřesné zkušenosti, kterou prožila už tak mladá se snaží pomáhat kde to jen jde!

Témata: Ivana Jirešová nemoc rakovina