Nikdo jí nepopřál? Jiřina Bohdalová oslavila 87. narozeniny! Proč nebyla se svými blízkými?

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. května 2018 14:40

Populární česká herečka oslavila 3. května 87 narozeniny. Kdo by čekal velkolepou oslavu a zástup gratulantů, byl by ale vedle. Žádné bujaré rodinné akce se nekonaly!

Bohdalová narozeniny podle svých slov oslavila prací. "Večer jsem hrála Generálku na Jezerce, takže jsem to oslavila s opravdu dobrými diváky a v celém kolektivu mých kolegů. Bylo to moc příjemné,“ řekla Aha.

Ani druhý den se žádná velká oslava nekonala. "To jsem v České televizi točila svůj pořad Hobby naší doby, kde jsme taky nakrojili dort. Stačí mi to jenom takhle. Až za tři roky budu oslavovat i vínem,“ dodala.

Nakonec se ale někdo z rodinných gratulantů přecejen našel. Konkrétně vnuk Vojta, který babičku překvapil doma s orchidejí. "Jsem děsně vděčná za to, když si vzpomene kdokoli a přinese mi kytičku. Radost mi samozřejmě udělal,“ prozradila Bohdalová.

Nakonec přiznala, že se s rodinou setká a zajdou na oběd, ale žádné velké oslavy neplánuje. Ty prý pořádá pouze každých pět let.

Herečka se zkrátka nezastaví ani v tomto věku. Před nedávnem se vrátila z USA a poté se ve svém domě zřítila ze schodů. Byla převezena do Vinohradské nemocnice na ošetření, naštěstí se ale neprokázalo žádné závažnější zranění.

Bohdalová podstoupila CT mozku, aby se vyloučilo krvácení, a další vyšetření. Vše ale dopadlo negativně.

Témata: Jiřina Bohdalová