Linda Bartošová: Nečekané rozhodnutí! Zmizí z obrazovky ČT!

Linda Bartošová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2021 10:20

Zpravodajství České televize přijde od ledna přinejmenším na nějaký čas o jednu z velmi výrazných tváří poslední doby. O uvolnění z práce požádala vedení sympatická moderátorka Událostí Linda Bartošová.

Teprve něco málo přes rok uvádí Linda Bartošová nejdůležitější relace Události a Události, komentáře. ČT v úterý na sociálních sítích informovala, že od ledna z obrazovek zmizí, protože si vzala půlroční neplacené volno.

V oficiálním vyjádření novinářka uvedla, že práce v ČT pro ni hodně znamená, i proto se rozhodla požádat o volno. Vedení nezapomněla poděkovat za vstřícnost.

Linda Bartošová požádala vedení Zpravodajství @CzechTV o půlroční neplacené pracovní volno, které by mělo začít Novým rokem. pic.twitter.com/Tugtln9UwS

— Česká televize (@CzechTV) November 9, 2021

Později se ozvala i sama na sociální síti. "Původně jsem ze sebe nechtěla dělat story, tahle země má důležitější věci na práci. Ale tamtamy se rozjely rychleji, než bych si dokázala představit," uvedla na twitteru.

"V jedný oblíbený písničce se zpívá I’m not going, I’m just growing. Takhle nějak to teď mám, z vícero důvodů," dodala Bartošová a poděkovala za podporu.

Témata: Linda Bartošová Česká televize