Jakub Prachař nemá dost: Agátu pošťuchuje na každém kroku!

Jakub a Agáta Prachařovi ještě jako manželé. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. listopadu 2021 16:03

Jakub Prachař ohledně humoru prakticky nezná hranice, rozhodně neváhá se opírat do bývalé manželky. Navíc takovým způsobem, že jeho slova slyší velká část národa.

Není žádným tajemstvím, že vztah Jakuba Prachaře s bývalou ženou Agátou Hanychovou je od rozchodu a následného rozvodu poměrně komplikovaný. Zvlášť když on sám často a rád přilévá olej do ohně.

Moderátorka a někdejší modelka sice nedávno přiznala, že důvodem k účasti v reality show Like House byla finanční stránka věci, kdy prý stále musí exmanželovi platit. Herci přesto nedělá problém si z ní utahovat v televizi.

Jak nejprve upozornil Blesk, v talentové show svérázně okomentoval vystoupení muže převlečeného za ženu. "To je sympatická holka se smyslem pro humor! To bych radši žil s Dimou než se svojí bývalou ženou. Ale vážně!" prohlásil.

Další narážku si podle serveru super.cz neodpustil v pořadu Inkognito. "Já jsem se posledními sedmi roky v zásadě prostyděl, takže mě tohle rozhodně nemůže zarazit," komentoval dění před kamerami v evidentní narážce na svůj osobní život.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová