Tajemná Charlotte Gottová. V zahraničí se diví, co tím sleduje!

Charlotte Gottová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2021 13:33 | Aktualizováno: 10. listopadu 2021 22:07

Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta Charlotte Gottová má instagramový profil. Navzdory očekávání jej ale neplní tak, jak by si fanoušci přáli. A už i novináři v zahraničí se ptají, co je vlastně účelem.

121 tisíc sledujících na účtu, který má pouze dvě fotografie, z nichž na jedné ani není postava. Takovým unikátem se zřejmě může pochlubit jen málokdo. Charlotte Gottová to ale dokázala.

Její instagramový profil vzbuzuje vášně už od založení. V minulosti na něm zveřejnila dvě fotografie, ty ale krátce poté smazala. Následně se rozhodla fanoušky potěšit znovu a zveřejnila dvě další fotografie z dovolené.

Jak je u ní zvykem, příliš sdílná nebyla, a tak se obě obešly bez komentáře. Na druhou stranu tyto dvě už nesmazala a visí tam dodnes. A jak vidno, fanoušci na to reagují po svém.

Moc jich totiž nepřibývá, spíše naopak. Ještě v srpnu letošního roku měla 115 tisíc sledujících, což bylo méně než v únoru, krátce po publikování prvních dvou snímků, kdy počet followerů vyrostl až na 123 tisíc.

Teď jich je něco málo přes 121 tisíc, ačkoliv je účet už řadu měsíců bez aktivity. A to zaujalo i novináře v zahraničí. Například slovenský Nový čas pro ženy se ptá, co tajemné snímky znamenají a uvádí, že otazníků kolem Gottové přibývá.

"Zdá se, že tajemné záběry se Charlottě vyplácejí. Jsme zvědaví, jestli bude v podobném duchu plnit svůj Instagram i nadále. Jisté však je, že záhad kolem jejího jména v souvislosti se sociálními sítěmi přibývá, čímž drží fanoušky v neustálém napětí. Taktika? Úmysl?" ptají se novináři.

Témata: Charlotte Gottová