Zdeněk Godla dával Ebenovi pořádně zabrat! Lidem to bude chybět!

Zdeněk Godla a Tereza Prucková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2021 11:05 | Aktualizováno: 7. listopadu 2021 16:13

Herec Zdeněk Godla v sobotu opustil jako třetí pár soutěž StarDance 2021. Z diskuzí na sociálních sítích je jasné, že lidem bude chybět, paradoxně ne až tak díky svému tancování.

Godla uměl Marka Ebena dostat do úzkých! V jedním z dílů ho například zajímalo, zdali už na sobě herec někdy měl tak růžovou košili. Godla odvětil, že "to by musel hrát někde nějakého homosexuála".

Ebena tím evidentně překvapil, tomu se nakonec podařilo poměrně elegantně vybruslit. "V každém případě bych si nerad kvůli takovému malému rozhovoru zničil kariéru," reagoval. 

Podobné slovní "přestřelky" byly takřka pravidlem, nyní však skončily. A lidem se po nich bude stýskat! "Zdeňku, tak jako Vy mě už dlouho nikdo nepobavil. Milovala jsem Vaše konverzace s Markem Ebenem a budou mi strašně chybět," napsala jedna z divaček.

"Zdeňku fandíme vám s manželem ve všem co děláte už pár let. Jste čistá, upřímná duše, na nic si nehrajete a navíc jste velmi pokorný člověk," píše další. " Zdeněk mi bude chybět pro jeho humor a herectví," uvedla další fanynka pořadu.

"Mě osobně bude tenhle pár chybět, především ta jejich autenticita. Díky té byl pan Godla výjimečný a díky tomu, že se bral s nadhledem a svými komentáři bavil okolí, mě vždy pobavil...," napsal jiný divák.

"Zdeňku, velká poklona za to, co jsi se naučil a kam jsi to dotáhl. Díky za vtipné večery a především za to, jaký jsi fajn člověk," stýská si další fanoušek. "Byl fajn, byl příjemný a měl dobrý hlášky," napsala další divačka.

"Ze začátku jsem ho nemusela, ale byl to nakonec sympaťák a hlavně se mi líbilo, jak se hezky rozloučil a poděkoval Terezce, na rozdíl od sebestředného "prince" Trávníčka, který nebyl schopný říct své tanečnici ani děkuju a bylo to jen "dobrý"," podotkla jiná fanynka. 

Témata: Zdeněk Godla StarDance