Veronika Lálová otevřeně: Věděla, že ve StarDance vypadne?!

Pavel Trávníček a Veronika Lálová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. listopadu 2021 19:18

Veronika Lálová a Pavel Trávníček byl první a zatím jediný pár, který opustil letošní ročník StarDance. Jak se na tento neúspěch zpětně dívá?

Tanečnice prozradila, že dopředu tušila, že vypadnou právě oni. "Člověk si to může jednoduše spočítat – když je na posledním místě u poroty, tak může mít nejnižší počet hlasů i u diváků... Svět nekončí a nic zásadního se neděje," svěřila se Blesku.

Trávníček je ale podle ní snaživý a do tancování dával veškerou energii. "Jsem ráda za to, že se snažil vstřebat vše, co mu říkám. Uvědomuji si, že ani pro mladšího člověka není snadné nasát všechny ty nové informace, natož pro muže, kterému je přes sedmdesát," vysvětlila.

Lálová ve StarDance přesto zůstala. Převzala totiž po Tereze Kostkové, která onemocněla covidem, moderování rubriky StarDance ...kolem dokola. Podle svých slov je za tuto příležitost vděčná.

Prozradila dokonce, že by se této profesi dál ráda věnovala. "Bavilo mě to i v Brazílii, kde jsme natáčeli dokument Cesta za tancem. Tam to bylo takové neformální, StarDance kolem dokola je formální záležitost a lehká úloha to rozhodně nebyla," svěřila se.

Témata: Veronika Lálová (tanečnice) Pavel Trávníček StarDance