Hvězda seriálu Vyprávěj Ondřej Veselý: Po brutálním napadení trpí!

Ondřej Veselý

Autor: Švandová, stars24.cz

5. května 2018 10:17

Už jsou to 2 roky, co známého herce ze seriálu Vyprávěj, Ondřeje Veselého (39) napadla skupina mladíků. Stalo se tomu v březnu roku 2016, kdy odcházel z restaurace poblíž Divadla na Palmovce. Celý útok vznikl z důvodu probíhajícího hokejového zápasu Sparty s Plzní, kdy už měl s mladíky Ondřej slovní potyčku. Po odchodu z restaurace ho agresoři brutálně napadli a herec si nese následky do dnes! Co herce trápí? Je jeho zdravotní stav omezený? To vše se dozvíte v našem článku.

Ondřej na tento březnový večer bohužel nikdy nezapomene. Nejen, že to byl hrůzný zážitek, který by nikomu nepřál ale následky brutálního útoku si nese dodnes.„Pořád mě bolí krční páteř a nespím. Mám problémy se spánkem a občas bolesti hlavy,“ stýská si. „Poruchy spánku začaly až před rokem, když jsem si uvědomil, že to může být spojené s tím. A to mě dohnalo to řešit,“ prozradil herec deníku Aha!

Ortoped Pavel Sladovský z Českých Budějovic, kde herec žije všechna tvrzení potvrdil. Zranění byla prý vážná a herci doporučil dlouhodobou rehabilitaci, která by měla obtíže zmírnit, v lepším případě úplně odstranit.

Veselému na klidu nepřidává ani to, že se soud s chlapci stále vleče. Vysoký trest je ale nečeká. Herec totiž na nemocenské dlouhý čas nestrávil z důvodu premiéry jednoho z představení ve kterém měl účinkovat. Agresoři dostali jen podmínku. My jsme rádi, že se nestalo nic horšího a Ondrovi přejeme brzké uzdravení a co nejméně bolestí.

Témata: Ondřej Veselý napadení