Problémy v manželství? Tajemství Vydry a Bouškové odhaleno!

Vydra, Václav

Autor: Švandová, stars24.cz

4. května 2018 11:46

Jana Boušková (63) a Václav Vydra (62) spolu žijí už 35 let. Je to jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Na vztahu se musí pracovat a hercům to očividně jde, když jim vztah trvá tak dlouho. Už se ale skoro nevídají! „Možná že kdybychom spolu byli častěji, tak by to s námi fláklo,“ žertoval dokonce herec.

„Ve skutečnosti se moc nevidíme. Někdy se potkáme doma pozdě v noci, někdy si spolu dáme snídani a pak každý jdeme za svou prací,“ prozradil v rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES Vydra o životě s manželkou. „Vašek jde třeba o víkendu na hon s koňmi, já jedu točit Ordinaci,“ doplnila Boušková.

Jednou z mála příležitostí, kdy spolu dlouholetý manželský pár tráví čas je při namlouvání komentářů k pořadu Prostřeno, který se vysílá už osmým rokem. Herci za jedno odpoledne namluví všech pět dílů na týden. „Že se scházíme jednou týdně na pár hodin ve studiu, je příjemné zpestření,“ usmál se Václav, který si před lety nedovedl ani představit, že by se pořad vysílal tak dlouho.

Podle manželů ale odloučení není vůbec na škodu. Myslí si, že pro dlouholetý vztah je to důležité, aby to fungovalo jak má. Znají se od puberty a kdyby spolu trávili každý den, určitě by to nedělalo dobrotu. 

„No jdeme pořád po jedné koleji, pak se to vybočí a zase spojí a jede po jedné koleji dál,“ okomentoval pro Magazín DNES jejich vztah herec známý z Kameňáků.

Témata: Václav Vydra