Tereza Černochová je největším překvapením letošní StarDance?!

Tereza Černochová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. listopadu 2021 10:47

Moc šancí jí bookmakeři nedávali, zpěvačka Tereza Černochová jim ale vyrazila dech. Od porotců si po třech dílech poslední řady StarDance odnáší velmi vysoká hodnocení a zdá se, že má naději až na finále!

Jako každý rok, i letos si lze na vítěze StarDance vsadit. A z kurzů sázkových kanceláří lze jako každý rok i letos vyčíst, kdo ze soutěžících má podle bookmakerů největší šanci vyhrát.

Sázkové kanceláře ale byly nekompromisní. Zatímco vítězem u nich byl už před začátkem 11. řady zpěvák a herec Jan Cina, poslední místa zaujímali například Tereza Černochová, Pavel Trávníček nebo Zdeněk Godla.

V případě Trávníčka, který vypadl jako první, se zase tak nespletly. Naopak u Černochové se asi víc seknout nemohli! Ta totiž překvapila a od poroty si standardně obnáší velmi vysoké hodnocení.

Hned v prvním díle dostala 27 bodů, což byl druhý nejlepší bodový výsledek. Druhý díl dokonce s 30 body vyhrála! Během posledního sobotního přenosu pak získala opět 27 bodů, což sice nebylo nejvíce, nutno však dodat, že měla nejen jiného partnera, ale zároveň několik párů chybělo!

Zdá se, že Tereza Černochová by mohla kartami ještě výrazně zamíchat.

Témata: Tereza Černochová StarDance