David Limberský rázně: Michael Krmenčík je ostuda!

Michael Krmenčík

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. listopadu 2021 8:58

Na fotbalové scéně je opět živo. Tentokrát se o pozdvižení postarala bývalá hvězda Plzně Michael Krmenčík, na které po nedělním utkání mezi pražskou Slavií a plzeňskou Viktorií nezůstala niť suchá!

Srší energií, ale čeho je moc, toho je příliš. V nedělním večerním duelu se Krmenčík, který v dresu Slavie nastoupil proti svému bývalému týmu, choval jako utržený ze řetězu, a to se lidem moc nelíbilo. 

Už jen proto, že hráč, který prostřelí svůj někdejší klub, branku zase tak často neslaví. Krmenčík sice gólem dopomohl k výhře 2:0, o bujaré oslavy přímo na hřišti ale nebylo nouze.

Krmenčik….What to say about him…. pic.twitter.com/d1Au4hhq0s

— Bogbog9 (@JDavid_Beauguel) October 31, 2021

Ne všichni však nadšení sdílejí. Například David Limberský s Krmenčíkem strávil v barvách Plzně pět sezon, tohle chování ale nečekal. "Krmenčík je největší ostuda, co kdy v Plzni byla," napsal na sociální sítě.

Útočník plzeňské Viktorky Jean-David Beauguel si přisadil: "Krmenčík? Co o něm říct?" napsal anglicky a přidal obrázek rentgenu Homera Simpsona s malinkým mozečkem.

Jeho chování nenesl nejlépe ani trenér Michal Bílek. Krmenčíkovi nepodal ruku a na tiskovce po zápase prohlásil: "Je to jeho svědomí."

Témata: Michael Krmenčík David Limberský