Monika Absolonová se svěřila: Velké ponaučení z dovolené se syny!

Vyšší počet nakažených za den - přes 6500 - rakouské úřady naposledy zaznamenaly loni 21. listopadu. Tehdy země čelila druhé vlně pandemie.  Rakousko od pátečního dopoledne také zaregistrovalo 12 úmrtí v souvislosti s covidem-19. V nemocnicích je 1406 lidí, z nichž je 273 na jednotkách intenzivní péče.  Od pondělí budou muset zaměstnanci, kteří v práci přicházejí do styku s jinými lidmi, předkládat potvrzení, že jsou očkovaní, covid-19 prodělali, nebo mají negativní test. Internetový portál deníku Die Presse uvádí, že vzhledem k současnému nepříznivému vývoji epidemické situace se zřejmě už od poloviny listopadu toto pravidlo zpřísní a pro vstup do zaměstnání se přestanou uznávat antigenní testy.  Ve většině rakouských spolkových zemí platí, že do nočních lokálů a na akce, kterých se účastní více než 500 lidí, mohou jenom naočkovaní nebo ti, kdo se z covidu-19 uzdravili. Dnes toto pravidlo zavedly i Dolní Rakousy. Znovu budou ve všech obchodech, muzeích a knihovnách povinné respirátory třídy FFP2.  Celkem se nákaza v téměř devítimilionovém Rakousku od začátku epidemie potvrdila u 825.297 lidí, z nichž se přes 771.000 uzdravilo. Na komplikace spojené s covidem-19 zemřelo už přes 11.300 lidí.  O něco lidnatější Česká republika dnes ohlásila 5720 nových infekcí. V přepočtu na 100.000 obyvatel připadalo v Česku k pátku 290 potvrzených případů nákazy covidem za posledních sedm dní. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2021 16:44

Monika Absolonová se v těchto dnech konečně dočkala a mohla vyrazit na dovolenou i s oběma syny. Chlapci nenechali slavnou maminku vydechnout. K jakým závěrům zpěvačka dospěla?

Jak jsme vás informovali, vyrazila konkrétně do Španělska. Na vysněnou dovolenou si od nákupu letenek počkala téměř rok a půl a připustila, že si ji asi představovala trochu jinak.

"Moje ponaučení z této dovolené je, že příště beru půlku kufru léků na všechno, abych byla připravená. Já nepotřebuju na sebe skoro nic, ale chlapcům 10 triček na sedm dní nestačí... Nevadí, že to letos nebylo ideální, my to do příště vychytáme," uvedla zpěvačka na instagramu.

Absolonovou by však zajímala jedna věc, jak to dělají lidé, kteří mají z dovolené vysmáté fotky a jejichž děti nezlobí, i když do cílové destinace letí šest a více hodin.

"My sem letěli tři hodiny a jedinej, kdo nespal, byli kluci, pilot a já s mamkou... a já se modlila, aby Táďu nenapadlo zpívat, protože Matouš by se přidal. Bohužel, ztlumit ani vypnout nejdou," konstatovala. 

Témata: Monika Absolonová