StarDance bude! S Hámou a respirátory v obecenstvu, uvedla ČT!

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2021 19:19

Dnes se mělo rozhodnout o osudu sobotního přímého přenosu StarDance, kterou celý týden obchází strašák v podobě koronaviru. Česká televize v pátek vpodvečer oznámila, jak to bude.

Všechno stálo a padalo s výsledky testování účastníků na koronavirus. "Dnešní PCR u všech vystupujících negativní. Uf!" oddechli si na Kavčích horách a na twitteru.

ČT se ale rozhodla přijmout nová opatření, která se zítra dotknou diváků přímo na místě. Oproti předchozím dvěma přenosům se neobejdou bez ochrany dýchacích cest.

Ve StarDance jsme připraveni reagovat na aktuální situaci. Počty případů rostou, a tak zavádíme respirátory v publiku. Předpisy pro natáčení to sice nenařizují, ale zdraví je nejdůležitější. Stále též všechny testujeme - i očkované. Dnešní PCR u všech vystupujících negativní. Uf!

— Česká televize (@CzechTV) October 29, 2021

"Ve StarDance jsme připraveni reagovat na aktuální situaci. Počty případů rostou, a tak zavádíme respirátory v publiku. Předpisy pro natáčení to sice nenařizují, ale zdraví je nejdůležitější," vysvětlila televize.

Zítřejší třetí pokračování jedenácté řady bude nesoutěžní, nezúčastní se ho všechny páry. Chybět bude také nakažená Tereza Kostková, v moderátorské dvojici ji nahradí Aleš Háma. 

Témata: StarDance Česká televize