Lucie Vondráčková: PRAVDA o rodinných strastech a bolestech!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2021 11:45

Když se řeší rodinné poměry u Lucie Vondráčkové, většinou se probírají její vztahy s muži, včetně bývalého manžela. Lehké to však nemá ani její otec Jiří. Co k němu herečka a zpěvačka řekla?

Česká televize před týdnem odvysílala 13. komnatu Jiřího Vondráčka, otce Lucie Vondráčkové, která v pořadu rovněž promluvila. V několika větách před kamerou vyjádřila, jak se těžké životní zkoušky promítají do písní, které s tatínkem a maminkou dávají dohromady.

"Myslím, že právě v naší rodině se to nejvíc pozná v těch písničkách, protože tím, jak to neřešíme mimo a nezapojujeme do toho ostatní, tak se to pozná v jeho melodiích i máminých textech," řekla herečka a zpěvačka.

Otce pak vyzdvihla ještě jednou. "On má obrovskou výhodu v tom, že právě všechny tyhle strasti a bolesti může dát do písniček, které skládá. Je to ventil, který mu byl dán shůry," dodala.

Vondráček se v životě několikrát potýkal s život ohrožujícími zdravotními problémy, ať už šlo o závažnou žloutenku či zhoubný nádor. Také se zkomplikovaly rodinné vztahy mezi ní a sestrou Helenou. Slavná dcera Lucie si zase prošla náročný a mediálně sledovaným rozvodem. 

Témata: Lucie Vondráčková