ŠOK ve StarDance! Koronavirus rozdělí nerozlučnou moderátorskou dvojici!

Marek Eben a Tereza Kostková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. října 2021 17:37

Sobotní třetí díl StarDance nebude takový, na co jsou diváci zvyklí. I do průběhu taneční soutěže celebrit totiž zasáhla aktuální vlna koronavirové epidemie. Koho tento týden rozhodně neuvidíme?

Ke StarDance naprosto neodmyslitelně patří moderátorská dvojice složená z herců Marka Ebena a Terezy Kostkové. Po pouhých dvou dílech probíhající jedenácté řady je však rozdělil největší strašák dnešní doby.

Česká televize to oznámila na twitteru. "Stalo se, co dnešní doba bohužel přináší. Tereza Kostková vinou covidu v příštím díle StarDance nevystoupí," stojí v prohlášení.

Stalo se, co dnešní doba bohužel přináší. Tereza Kostková vinou covidu v příštím díle StarDance nevystoupí. Vše nyní koordinujeme s hygienou a řídíme se jejími pokyny. Věříme, že divákům sobotní přenos nabídneme. Zdraví účinkujících a štábu je pro nás ale nejdůležitější.

— Česká televize (@CzechTV) October 25, 2021

"Vše nyní koordinujeme s hygienou a řídíme se jejími pokyny. Věříme, že divákům sobotní přenos nabídneme. Zdraví účinkujících a štábu je pro nás ale nejdůležitější," dodala ČT, která tak naznačila, že je v ohrožená celá příští epizoda.

Už před druhým pokračováním řešila zdravotní potíže Simona Babčáková, herečce Dejvického divadla ale testy dopadly negativně. 

Témata: Tereza Kostková StarDance Marek Eben