Jiřina Bohdalová: Dobré znamení ohledně jejího zdraví?!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. října 2021 11:44

Jiřina Bohdalová je na svůj věk - letos oslavila 90. narozeniny - neuvěřitelně vitální, ale také jí se občas nevyhnou nějaké obtíže. Vypadá to však, že je všechno na dobré cestě.

Jak jsme vás informovali, o uplynulém víkendu se šířily poměrně znepokojivé zprávy o zdravotním stavu Jiřiny Bohdalové. Legendární zpěvačka kvůli potížím zrušila účast hned na několika akcích.

S novým týdnem je tu ale dobré znamení. Divadlo Na Jezerce má během dnešního dopoledne stále v programu uvedené pondělní představení Gin Game, kde herečka hraje se slovenským kolegou Milanem Kňažkem. Začínat se má v 19:00, je vyprodáno.

I víkendové informace ostatně hovořily o tom, že nemá jít o nic vážného. Letošní jubilantka se pouze neměla cítit dobře po aplikaci třetí dávky očkování proti koronaviru. 

Času na odpočinek by navíc Bohdalová měla mít v týdnu více, než se předpokládalo. Prý totiž nechybí mezi vyznamenanými osobnostmi, jenže medaile se ve čtvrtek v den státního svátku předávat podle všeho nebudou kvůli zdravotní indispozici prezidenta Miloše Zemana. 

Témata: Jiřina Bohdalová