Zdeněk Godla ve StarDance: Překvapivá slova porotců!

Zdeněk Godla a Tereza Prucková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. října 2021 17:25

Ačkoliv byl herec Zdeněk Godla horkým favoritem bookmakerů na vyřazení, zatím se tak nestalo. První dva taneční večery zvládnul, a v tom druhém dokonce překvapil!

Zdeněk Godla neměl před startem soutěže na růžích ustláno, aspoň co se týče sázkařů. Ti mu totiž predikovali poměrně brzký konec, s nejhorším kurzem vůbec. Herec ale první vyřazovací kolo ustál, a dokonce i s pochvalou.

Godla a Tereza Prucková zatancovali slowfox na píseň Mississippi a od porotců slyšeli chválu. Například Tatiana Drexler ho pochválila za rytmus i sóla, vypíchla ale, že partnerka se ho pokouší po parketu tahat. Přesto měla z jeho tance dobrý pocit.

Podle Jana Tománka je potřeba se naučit nášlapy, i on ale herce pochválil. Godla zkrátka na parketu překvapil a soutěžní večer zakončil druhým nejmenším počtem bodů. Hoře dopadl vypadnuvší Pavel Trávníček.

Herec se ale dočkává i podpory na sociálních sítích. "Mám ráda jak je svůj a na nic si nehraje," píše další. "Ale umí bavit lidi a já mu fandím a ty vaše komentáře že ať vypadne vždyť má to být zábavná nebo snad ne," píše například jedna z komentujících.

"Já panu Godlovi fandím. Na nic si nehraje, je vidět, že se snaží a je to prostě takovej muž z lidu," uvedla další diskutující na facebookovém profilu soutěže.

Témata: StarDance Zdeněk Godla