StarDance 2021: Kdo dnes vypadne? Ve hře jsou čtyři jména!

StarDance XI.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2021 9:13

Jedenáctá řada populární taneční soutěže StarDance odstartovala minulou sobotu a už dnes se dozvíme jméno prvního páru, který vypadne. Kdo to bude?

Ačkoliv se to může stát prakticky každému páru, čtyři jména jsou nejpravděpodobnější! 

Podle sázkových kanceláří jsou adepty na brzké vyřazení ze soutěže Simona Babčáková, Tereza Černochová, Pavel Trávníček a Zdeněk Godla. Populární herec pak má s přehledem nejhorší kurz, ale to nemusí nutně nic znamenat.

Už jen proto, že Godlu řada lidí na sociálních sítích přirovnává k Lukáši Pavláskovi. Tomu také bookmakeři nedávali moc nadějí, nakonec ho ale lidé vystřelili nahoru.

Byť u Pavláska to bylo s největší pravděpodobností z recese, u Godly tomu tak být nemusí. Lidem se líbí jako "člověk z lidu", a byť někteří jeho chování kritizují, další jej naopak oceňují.

Godla se tak může stát horkým adeptem na vyřazení, ale i účastníkem finále. Kdo tedy dnešní díl opustí není stále jasné, Godla to ale nutně být nemusí, ačkoliv si to sázkaři myslí.

S největší pravděpodobností ale diváci a porotci pošlou domů někoho ze čtveřice jmenovaných. Ostatně sami se o tom přesvědčíme už za pár hodin!

Témata: StarDance Zdeněk Godla