Eva Pilarová (†80): Tak skončil velký sen legendární zpěvačky!

Eva Pilarová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2021 18:30

Od smrti Evy Pilarové sice uplynul již více než rok a půl, přesto některá její slova zaznívají až nyní. Děje se tak díky knize Trochu jiné rozhovory spisovatele Miroslava Graclíka.

Graclík pro ni v uplynulých letech vyzpovídal spoustu známých osobností, např. Miroslava Donutila, Libuši Šafránkovou, Michala Davida, Jiřího Suchého či Hanu Zagorovou, ale také právě Evu Pilarovou.

S ní přišel na přetřes i turbulentní rozvod s Milanem Pilarem, jehož příjmení tak proslavila. Jejich manželství ale skončilo neslavně. 

Legendární zpěvačka připomněla, že rozvod probíhal na dálku. "Vzali mě pas a okamžitě mě přestali pouštět ven, což byla docela škoda, protože jsem vyhrála v Helsinkách zlatou medaili na Světovém festivalu mládeže, kde tehdy byla legendární kapela Billa Dixona, který mě, jak se tak říká, hodil lano," pověděla Graclíkovi.

"Nejprve to bylo těžké vysvětlování, že mám malé dítě a že tedy není tak jednoduché vyjet a do toho se nevrátil Pilar a už jsem nevyjela vůbec. Takto skončil sen, že budu spolupracovat s Billem Dixonem," dodala Pilarová. 

Témata: Eva Pilarová Trochu jiné rozhovory (kniha)