Vlastina Svátková vzpomíná na svoji první lásku

Vlastina Svátková vzpomíná na svoji první lásku 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

2. května 2018 13:19

Maminka tří dětí, herečka Vlastina Svátková, je v poslední době také vyhledávanou herečkou v hudebních klipech. Po písni Katarze skupiny Slza, v jejichž videoklipu si zahrála ženu, která dá před svým partnerem přednost jiné ženě, tentokrát natočila klip k písni Easily hudebníka MikAela.

„Je to taková chytlavá, ale zároveň nevtíravá skladba na dlouhé letní večery,“ vysvětlila herečka, která ve videu markýruje zpěv MikAela.

„Ta skladba byla dvakrát tak zrychlená, takže jsem předstírala, že jsem úplně v pohodě, i když jsem nestíhala chytat text. Připadala jsem si jako páska, která se přetáčí v kazeťáku. Takovou roli jsem opravdu ještě neměla,“ smála se svému výkonu Vlastina. 

V hodně emotivním klipu s letní atmosférou si natírá na obličej barvy, které jsou charakteristické celému uměleckému vizuálu MikAela. „Celou dobu jsem si tak v duchu říkala, jestli mě ty chemické barvy nezpůsobí na tváři alergii a jak asi budu vypadat, když tu sundám, jestli to teda půjde sundat. Asi funguje, když jsou emoce uvěřitelné, ať jsou jakékoliv,“ řekla herečka ke klipu z připravovaného alba Easy. 

Sama si už přesně na svoji první lásku nevzpomíná… „Už ani přesně nevím, kdo to byl, ale myslím, že jsem se zamilovala už v první třídě,“ dodala s úsměvem.

Témata: MikAel (hudebník) Vlastina Svátková