Iveta Bartošová se vrací! A už je jasné, kdo ji bude hrát!

Iveta Bartošová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. října 2021 12:48

Populární zpěvačka Iveta Bartošová, o kterou Česko přišlo před více než sedmi lety, se ke svým fanouškům vrátí formou nově natáčeného seriálu! Podívejte se, kdo si hlavní představitelku zahraje!

Iveta Bartošová neměla lehký život. Na kolena ji srazila smrt zpěváka Petra Sepéšiho, problémy s alkoholem, a podle mnohých jí nepomohl ani vztah s Josefem Rychtářem.

Ostatně už na jeho začátku, v roce 2010, vznikl nápad seriál natočit. Nakonec k tomu ale nedošlo seriál vzniká až nyní. Podle serveru Aha však nebude mapovat poslední chvíle jejího života, naopak.

Hlavní postavu Ivety ztvární Anna Fialová, vnučka legendárního herce Karla Fialy, a děj se bude motat kolem jejího vztahu se sestrou v podání Elišky Křenkové.

Třídílná minisérie také zmapuje její první úspěchy na hudebních soutěžích, následný odchod do Prahy a finální následnou cestu ke slávě, na vrchol českého šoubyznysu.

Špatnou zprávou je, že seriál neuvidíme v televizi. TV Nova zřejmě zoufale potřebuje nalákat diváky na svou online platformu, a proto minisérie vznikne exkluzivně pro Voyo.

Témata: Iveta Bartošová Anna Fialová