StarDance 2021: Mirai Navrátil řekl, co dělal před prvním živým přenosem! Tomu neuvěříte!

Mirai Navrátil

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2021 11:44

Soutěž StarDance je sice pro diváky a zejména milovníky celebrit a tance podívaná, sami účastníci ji ale spíše prožívají ve stresu, jak často přiznávají. Úplně jinak na to ale šel jeden z účastníků aktuální řady, která odstartovala v sobotu.

Někteří si opakují kroky, jiní se snaží nemyslet na to, co přijde večer. Další odpočívají nebo sbírají síly. Způsobů, jak se účastníci StarDance připravují na taneční večery je nespočet. A situace je o to více umocněná, že jde o živé přenosy.

Na chyby a opakování tedy není čas ani prostor. Většinou proto platí, že se každý z účastníků snaží především nasbírat dostatek sil, neboť tanec je fyzicky náročná záležitost.

Hudebník a zpěvák Mirai Navrátil na to ale šel úplně jinak. A před prvním sobotním přímým přenosem si dokonce střihnul jeden koncert! Jak během vysílání sám přiznal, neměl v zásadě na výběr, neboť šlo o přeložené vystoupení z důvodu covidu.

I přesto, že se tím připravil o možnost si před StarDance odpočinout, ale nedopadl vůbec špatně. Nebo možná právě proto, vyčistil si totiž hlavu a mohl přijít na jiné myšlenky.

Témata: StarDance Mirai Navrátil